Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

jul
19
fre
Folkrot folkkulturfestival @ Spelmansgården, Hjärnarp
jul 19 – jul 20 heldag

Se information på festivalens hemsida: http://folkrot.se/

aug
31
lör
Skånedan 2019 @ Eslöv, Trollsjöområdet och torget
aug 31 heldag

Vi startar på Stora Torg i Eslöv kl 12.00 och fortsätter sen till Trollsjöområdet där det blir dans, lekar och utställningar under eftermiddag och kväll. Vi tar gärna emot tips på hantverkare som kan va med på eftermiddagens utställning, gärna någon form av prova på. Många har sagt att de vill ha mer gemensam dans under eftermiddagen det har vi tagit till oss.

Mer information kommer i slutet av februari.