Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

mar
27
lör
Årsmöte @ zoom
mar 27 kl. 13:00 – 16:00

Som läget är idag med alla restriktioner kommer vi att genomföra årsmötet digitalt. Vi kommer att använda oss av zoom, med möjlighet att koppla upp sig och testa från kl 12. kom ihåg att skriva ut e-postadresser till era ombud. Länk till mötet kommer i veckan innan.

Till hösten hoppas vi att kunna genomföra ett fysiskt möte.

aug
22
sön
Skånedan 2021 @ Trollsjöområdet, Eslöv
aug 22 kl. 13:00 – 18:00

Välkomna att ta del av Skånedan 22 augusti 2021 kl 13-18, OBS – flyttad ett år!

Vi börjar som vanligt med barn och ungdomar, sen fortsätter uppvisningar och gemensam dans med alla föreningar som anmäler sig. Kl 15.00- 16.00 kommer Åsa Jinder och spelar, sjunger både för och med oss.