Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

okt
18
sön
Söndagsdans hos Vinslövs Bygdedansare @ Vinslövs bygdegård
okt 18 kl. 16:00 – 19:30
Söndagen 8 mars ordnar Vinslövs bygdedansare söndagsdans. Vetlanda dragspelsklubb står för musiken.
Inträde 100:-, medtag egen fikakorg. Vi dansar mellan 16.00 – 19.30 med en halvtimmes fika mitt i.
För mer info, se bygdedansarnas hemsida: vinslovsbygdedansare.se. Dansprogram finns på föreningens hemsida några veckor innan dansdagen.
 
Kurt Lidgren   0703077755